Image

Spa Manicure

Verzorging van uw handen en natuurlijke nagels. Onze handen zijn continu in "gebruik". Het is dan niet meer vreemd dat er steeds meer aandacht aan de handen worden besteed.

De handen en natuurlijke nagels worden netjes verzorgd en ontspannen door het krijgen van heerlijke handbaden, nagels worden in vorm en geschikte lengte gevijld, nagelriemen worden geknipt, vochtregulerende crèmes wordt toegevoegd, nagelriemolie wordt toegevoegd, de handen worden lekker gescrubt en gemasseerd.

Desgewenst worden de nagels in (kleur)gelakt, met gewoon nagellak of met Gel nagellak van het merk shellac / opi als versteviging van de nagels. Ook kan er French Manicure gelakt worden. Shellac is speciaal voor mensen die geen kunstnagels willen of mogen vanwege hun beroep, maar alsnog de nagels gelakt willen hebben voor 2/3 weken zonder afbladderen. De shellac is een ultra dunne gellak met het resultaat dat de nagels er heel verzorgd uitzien!
Ook kunt u genieten van een lekkere spa manicure paraffine behandeling. De paraffine behandeling stimuleert doorbloeding en heeft daardoor een gunstig effect bij Gewrichtsklachten, extreem droge huid, winterhanden en droge handen door bijvoorbeeld weersinvloeden of schoonmaakmiddelen. Paraffine is niet alleen voor probleem handen. Als u deze behandeling regelmatig ondergaat, vooral in de wintermaanden, helpt het uw huid soepel te houden maar het voorkomt ook problemen.

Deze Paraffine behandeling is dan ook een zeer geschikt en heerlijk verwen moment voor zowel vrouw als man. Verzorg uw handen en laat ze weer lekker zacht en stralend mooi eruit zien, mooie handen maken een goede indruk!

Direct Een afspraak maken
in onze agenda.

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.

Direct Een afspraak maken
in onze agenda.

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.