De Salon

Onze Salon is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige sfeervolle Salon waar we inmiddels met een team van 5 collega’s met veel plezier werken. Nail Center Rheden biedt een unieke combinatie van allerlei behandelingen, waarover u hieronder meer kan lezen.

Even Voorstellen

Debbie Menting

Mijn naam is Debbie Menting. Ik ben een echt mensenmens en daarom heb ik gekozen om in de beautybranche te gaan werken. Ik geniet ervan om mensen te laten stralen en ze een mooie dag te bezorgen. Ik ben een enorme perfectioniste, voor mij als persoon is dat nog wel eens een valkuil maar in mijn werk komt mij dat goed van pas. Ik streef altijd naar ene perfect bij de klant passende behandeling.

Binnen Nail Center Rheden staat u als persoon centraal. We staan voor persoonlijke behandelingen onder het genot van een bakkie koffie of thee met wat lekkers.

Lees meer

Ik werk al ongeveer 20 jaar als nagelstyliste en heb dit jaar ook een opleiding afgerond tot schoonheidsspecialiste.

De schoonheidsbehandelingen die ik geef zijn gericht op huidverbetering.

Om mijn deskundigheid op peil te houden vind ik het belangrijk om steeds opleidingen te volgen om op de hoogt te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken en u als klant steeds het beste te kunnen blijven bieden.

Mijn collega’s Lisa en Laura zijn, net als ik, erkende gespecialiseerde nagelstylistes die samen met mij onder de naam Nail Center Rheden werken. Bij ons kun je terecht voor prachtige verzorgde nagels en handen en voeten. Uitsluitend werken wij met hoogwaardige producten van opi.nl

Zelf geef ik ook schoonheidsbehandelingen gericht op huidverbetering en doe ik Lash Volume Lift wimperbehandelingen.

De Lash Volume Lift is een behandeling, waarbij wij de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens deze behandeling worden je wimpers vanaf de wortel tegen een zachte siliconen mal aan “gelift”. Hier wordt met een speciale crème de nieuwe vorm aangebracht in de wimpers. Dit zorgt voor een mooi resultaat. Na het liften wordt ook een volumizer crème en een verzorgende olie aangebracht op de wimpers. Dit resulteert in prachtig mooie, lange, volle, gekrulde maar vooral ook gezonde wimpers!

Om het beste resultaat te krijgen raden wij aan om de wimpers gelijk mee te verven, hierdoor zullen je wimpers er nog voller en intenser uit zien. Deze combinatie van “liften en verven” maakt het gebruik van mascara en wimperkrullers overbodig. De Lash Lift zal ongeveer 6 weken zichtbaar blijven, hierna zakt langzamerhand de krul uit de wimpers. Na 6 weken kan deze behandeling weer herhaald worden, zonder dat het schadelijk is voor je eigen wimpers.

Naast de samenwerking binnen mijn bedrijf met Lisa en Laura, werk ik ook nauw samen met Tanja van Visage & Visie, Ariena van Wellness-sportmassage en Nienke van Zelfcetera Coaching. Hieronder zullen ook mijn collega’s zich even voorstellen zodat u precies kunt lezen wie er allemaal werken binnen de Salon en voor welke behandelingen u bij hen terecht kan.


Image

Laura Oude Wolbers

Mijn naam is Laura Oude Wolbers en ik werk sinds 2015 fulltime als nagelstyliste. Voor kunstnagels van Acryl of Gel, Gellak en manicure kun je bij mij terecht.

Naast deze behandelingen kan ik ook helpen bij probleem nagels, in al mijn jaren in het vak heb ik een hoop ervaring opgedaan. Denk hierbij aan ernstige nagelbijters of terugkeerde scheur in de nagel. Ik help graag!

Naast verzorgde nagels heb ik een grote liefde voor nailart. Glitters, chrome, bubbelnagels, inlay, 3D bloemen. Elke klant is weer een nieuwe creatieve uitdaging.

Tanja Westendorp

Ik ben Tanja Westendorp en mijn salon heeft de naam Visage & Visie.

Ik ben al sinds 1990 werkzaam in de beauty branche. Vanaf 2016 heb ik mij ook gevestigd bij NailCenter Rheden.

Ik ben schoonheidsspecialiste en pedicure en voor deze diverse schoonheidsbehandelingen en pedicurebehandelingen kunt u bij mij terecht.

Maar ook alleen epileren of verven van wenkbrauwen en wimpers is zeker mogelijk. Ook kunt u bij mij terecht voor diverse harsbehandelingen en massages.

Lees meer

Op het moment kunt u de volgende massages bij mij boeken:

 • Voetreflexmassage, dit is geen kietelmassage maar een drukpuntmassage.
 • Magnesium massage, eventueel met een rug pakking of met warme zakjes gevuld met magnesiumvlokken en lavendel.
 • Tibetaanse massage, warme zakjes gevuld met zeezout en een basaltsteen.
 • Stoelmassage, massage op een stoel met olie.
 • Geurenreis, massage met 7 heerlijk geurende oliën en warme kristalstenen.
 • Zwangerschapsmassage, rug en been massage.
 • Hotstone massage, massage met warme basalt stenen.
 • Gewone lichaamsmassage, met olie en warme handen.
 • Massage van een 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten zijn te boeken. Ook een combinatie van meerdere massage technieken is mogelijk.

Ook verzorgen wij wellness-arrangementen vanaf 2 personen, met familie, vrienden of collega’s. Genieten van een wellness-moment eventueel met lunch of high-tea.

Vraag naar de vele mogelijkheden. Een wellness-arangement is ook erg leuk om cadeau te geven.

Ariena van den Brink-Baas

Mijn naam is Ariena van den Brink-Baas en ik heb mijn salon in Rheden sinds december 2015, als (sport-) masseuse. Tijdens mijn studie sportmanagement werd ik geïnformeerd over een sportmassagecursus. Ik heb deze cursus gedaan en ben verzot geraaktop het helpen van mensen d.m.v. (sport-) massage. Vooral op het verlichten van klachten en het begrijpen van mensen via het lichaam.

Lees meer

Inmiddels heb ik in mijn bedrijf de volgende behandelingen toegevoegd:

 • Magnesiumbehandelingen
 • Bamboemassage
 • hotstonemassage
 • Stoelmassage
 • Tibetaanse massage
 • OPI Gelcolor op handen en voeten
 • spraytan

Verder kunt u ook Wellness-arangementen bij ons boeken eventueel met lunch/high tea.

Uitgebreide informatie kunt u vinden op.

www.wellness-sportmassage-rheden.simplesite.com

Image

Nienke Hoogstraten

Ik ben Nienke Hoogstraten.  Sinds mei 2017 werk ik ook in het Nail Center. Ik ben psycholoog, reattach specialist, oldpain2gopractitioner, Balanscoach, Reiki Master, holistisch life coach en natuurgericht therapeut. Een hele mond vol maar waar het op neer komt is dat ik mensen help die even vastlopen in of met zichzelf.  Die van oude gewoonten of gedachten die hen niet helpen af willen of gewoon ene stok achter de deur om dingen in hun leven te veranderen. Je ziet mij de Salon vaak in en uitvliegen omdat ik ook behandelingen aan huis en op andere locaties geef. Op het moment zijn mijn behandelingen vaak een combinatie van psychologie, aandachts- en ontspanningsoefeningen, Reattach, Oldpain2go, balansstenen en starremedies.

Lees meer
Na een gratis kennismakingsgesprek bespreken we samen welke behandeling het beste bij jou past en daar maak jij dan zelf een keuze in. Door een groot aantal verzekeraars worden de behandelingen voor een deel vergoed. Voor meer informatie kijk op www.zelfcetera.nl

Image

Direct Een afspraak maken
in onze agenda.

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.

Direct Een afspraak maken
in onze agenda.

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.

Nail & Beauty Center Rheden